KISS MY ASS


1. Vse je bilo tako, kot je vselej bilo. Malomarno, diletantsko vodenje predvolilnih TV soočenj, ponavljanje istih vprašanj, ki ne terjajo resne novinarske priprave, izpostavljanje zanimivega in zapostavljanje bistvenega, novinarsko ustvarjanje in poustvarjanje javnega mnenja, prozorno navijaštvo, samoponeumljanje moderatorjev, žaljivo poneumljanje nastopajočih in javnosti, jezikovni vskoki moderatorjev s pobalinskimi vrednostnimi ocenami za nastopajoče, pazniška drža,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni