Ko bi le lahko napisal “IMAMO JIH!” A jih nihče z močjo za to ne upa in ne želi ustaviti in primerno kaznovati.


A TEGA NE SMETE PREZRETI. Nenovinarji in antinovinarji verjetno bodo – ignorirali tudi to. Vi pa … – POVEJTE LJUDEM! ZAVARUJTE JIH! POMAGAJTE JIM, DA SE ZAVARUJEJO, PRED TEŽKIMI BOLEZNIMI IN PREDČASNO SMRTJO! ZLASTI OTROKE! https://twitter.com/AnwaltUlbrich/status/1704181944815157324 https://twitter.com/AnwaltUlbrich/status/1704180403773276633 Zdaj bi lahko pozvali psihopate k akciji, ostale pa k opazovanju psihopatov v akciji. Če bodo od jutri...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni