Ko enkrat prideš na covid oddelek … in ne greš več domov.


Pacient. Umrli. Uradni razlog: Covid. Analiza zdravstvene dokumentacije. Prvo preliminarno mnenje: “Tukaj za pacienta ni podatka o dnevu 17.9., pri sprejemu v SBI, tam bi bilo zanimivo dobiti izvid LDH, D-dimera, troponina, feritina in Covid. Vsi so namreč povišani, razen troponina pri Covid. Teh podatkov ni. Vam pa pošiljam objave od Sladovljeva, da pogledate, če...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni