KOLIKO ČASA JIM BODO MEDIJI ŠE DOVOLILI SKRIVATI DEJSTVA IN GOVORITI LAŽI?! LJUDJE PA BODO V VMESNEM ČASU ZBOLEVALI IN U M I R A L I ?!


Pisma iz tujine. Ducat smrti po cepljenju. Tri pisma tega poletja – trije umrli starši nekdanjih študentk in študenta, tako so mi pisali. Pisma ekipi, ki je izdelala in izdala knjigo KORONSKA KRIZA POD DROBNOGLEDOM EMPIRIČNE ZNANOSTI – 13 smrti po cepljenju, tako mi pravijo. Članek, dostopen na spletu: najprej je novinar želel narediti članek...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni