Končno – zločin WHO v mainstream mediju / Prepoved kovidnega cepljenja? – Morda. Ne nujno. Seveda pa nikakor ne pri nas. A moralo bi biti tako. Četudi morda ni.


Po vseh mojih objavah, v domovini in v tujini, po vseh objavah drugih ljudi, na spletu, po vseh pismih, mojih in drugih avtorjev, na vse pomembne naslove, od institucij in politike, do medijev in novinarjev (med drugim sem o problemu tudi dvakrat pisal uredniku največje svetovne spletne platforme za ustavno pravo, a teme niso hoteli...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni