KONEC IGRANJA Z OGNJEM ali OD SEDAJ FAIR-PLAY; PO USTAVI, ZAKONU IN POSLOVNIKU


Pobuda za presojo ustavnosti z opravilno številko U-I-427/20 in SKLEP Ustavnega sodišča RS z isto opravilno številko. Spoštovana javnost, s kolegom odvetnikom Damijanom Pavlinom sva prejela nov SKLEP Ustavnega sodišča RS, zabeležen pod drugo opravilno številko, kot nedavno prejeta odločba. Naštel bom samo gola dejstva. 1. Pravni interes za vložitev pobude nama je Ustavno sodišče...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni