KONEC SVETA

Nekategorizirano

Zadnje poglavje iz mojega romana BRUTALCI. TO NI TA ROMAN O NAS. https://www.bukla.si/knjigarna/leposlovje/leposlovni-roman/brutalci.html Konča se s koncem sveta. Sem pač vedel. 2015 Človek, ki se ne premakne z mesta, ima pravico do dodatka na turizem, ali Nova Zloovenelija, aka konec sveta »Strezni se in najdi nazaj do sebe! Kakor se zaveš, kadar se zbudiš, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni