Kontekst je povsem drugačen!! + Sta že na poti

Nekategorizirano

O tem sem že pisal. Večkrat. V zadnjih dvajsetih letih kar nekajkrat. Takrat je bil svet še drugačen. Preteklost je bila drugačna. Sedanjost je bila drugačna. Prihodnost tudi. Ta ni bila samo drugačna, ta je dejansko “bila.” Imeli smo jo. Zdaj je povsem drugače. Drugačna preteklost. Drugačna sedanjost. Drugačna prihodnost. Večina je ne bo imela....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni