KOntroverzno: jedrsko orožje, globalna katastroa in človeška civilizacija – resni in vznemirjajoče srhljivi premislek


Nekaj iz enormne množice tistega, česar slovenski predsednik vlade (klovnjaška sramota, ki v tem zmore celo preseči nekdenjega predsednika države), zunanja ministrica (samopašni patološki narcis, z izrazito nizkim IQ) in predsednica Republike (nerazgledana in nedojemljiva ženska, maligni narcis, ki se je med prvimi zavzemala za obvezno cepljenje z mRNA bio-strupom in ljudi, ki dvomijo v...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni