Kot so in smo predvideli in napovedali, že zdavnaj: nadaljevanje in stopnjevanje absolutnih in kategoričnih laži!


Komentar na pismo n.n.: — Današnja vest v slovenskih medijih je takšna, da jo moram preposlati, da se ne spregleda: https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/zaradi-covida-19-evropi-grozi-epidemija-rakavih-obolenj.htmlJe res kriv kovid? SEVEDA NI! TO SMO VEDELI IN NAPOVEDALI – DA BO TOČNO TO PRVI NOVI SPIN – KRIV JE KOVID, NE CEPIVO. DA, ZA PROMETNO NESREČO PRI ŠENČURJU JE KRIV ROGER FEDERER, KER...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni