Kovidno cepljenje – novi, ali pa ponovljeni dokazi o “globalnem zločinu proti človeštvu”


Avtorica povzetka: n.n. Med julijem 2021 in avgustom 2022 so se v cepivih za COVID-19 pojavili dokazi o nerazkritih sestavinah. To je objavilo vsaj 26 raziskovalcev/raziskovalnih skupin v 16 različnih državah na petih celinah, z uporabo spektroskopskih in mikroskopskih analiz. Kljub temu, da so delovali večinoma neodvisno med seboj, so si njihove ugotovitve izjemno podobne in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni