Kratkoročne prioritete države, njenih pravnih politik in »pravi čas za…«

Državna ureditev

(Foto: Luka Cjuha, Dnevnik) Tvitaško zabavljaštvo, instagram samopaštvo, provokativno hlastanje po nepretrgani pozornosti največkrat zatemnjene praznine in prostočasno javno zbadanje, z nujnimi prebliski vulgarnosti in prostaštva, ne samo kronično in patološko nezajezljivega in epidemičnega žaljenja, etiketaške zmerljivke, nepremišljene pripombe in komentarčkarizem, dvobarvne oznake, pa lenobno forumsko paberkovanje, klevetanje in obrekovanje (kazniva dejanja – samo povem),...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni