KRŠITEV PRAVICE DO ZBIRANJA IN DO DELA – S »PCT» POGOJEVANJEM


Izr. prof. dr. Andraž Teršek (v rahlem sodelovanju z Markom Blatnikom) Kot pravnika, ki se pri svojem strokovnem delu vsakodnevno soočava s kršitvami ustavnih, delavskih in socialnih pravic, se v času t.im. »koronske krize« dnevno soočava z nepreštevnim številom grobih posegov v temeljne človekove in ustavne pravice in svoboščine državljanov in državljank, delavk in delavcev,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni