Kult Sv. Cepiva


Prvo. Zelo zanimiva, eksplozivna scena. Zakaj preprosto, logično vprašanje sproži takšen fizičen napad? Če kaj, ta odziv dokazuje verski kult. https://www.youtube.com/shorts/bIQ8p1oSCrc O čem govori? Pfizer Pays $2.3 Billion to Settle Marketing Case – The New York Times, takrat je bilo to tri tedne njihovih prihodkov, danes je manj kot en teden. Evropska komisija pa ob tem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni