Lahko bi zapisal, da sem napovedal (in poskušal argumentirano preprečiti) tudi ta … zdrs, ko so se država, sodišča in ustavno sodišče spet ‘zmotili’ – ker je res.


Vir: RTV MMC Evropsko sodišče: Pritožniki po bančnih izbrisih niso imeli možnosti učinkovitega pravnega sredstva Tožba zaradi odločitve o bančnih izbrisih Evropsko sodišče za človekove pravice je odločilo, da razlaščeni vlagatelji v Sloveniji pri bančnih izbrisih v letih 2013 in 2014 niso imeli možnosti učinkovitega pravnega sredstva. Povezava: https://www.rtvslo.si/slovenija/evropsko-sodisce-pritozniki-po-bancnih-izbrisih-niso-imeli-moznosti-ucinkovitega-pravnega-sredstva/593948 *** “Svakog dana u svakom pogledu...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni