M. Vilar: “Saj ne more biti res!”


From: [email protected] <[email protected]>Sent: Wednesday, July 13, 2022 8:02 AMTo: [email protected]; [email protected]: Analiza stanja prezračevalnih sistemov v javnih zavodih. – Poizvedovanje glede stanja prezračevalnih sistemov Spoštovani, Na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bi želeli v prihodnje več pozornosti nameniti ureditvi ustreznega prezračevanja v javnih zavodih.Za potrebe priprave izhodišč in v nadaljevanju tudi okvirne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni