Med »policijsko uro« smo bili »aretirani«


Uvodoma želim slovenski javnosti najprej pojasniti, da smo z »mojo« ekipo v obdobju od aprila 2020 do danes spisali in na ustavno sodišče poslali več kot dvesto (200) strani besedila, z več kot sto (100) elementi dokaznega gradiva: časopisni članki, strokovni in znanstveni članki, analize, študije, knjige… Četudi prebivalci Slovenije in pobudniki nismo tisti, ki...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni