Midva sva Idiota (po D.). Naj dodam še kaj? Koliko? Naj ponovim že ponovljeno? Imam. Lahko. Dooooolg seznam. Ni mi težko ponavljati ponovitve. Pa sicer, kaj ljudje kaj počnejo, kako jim gre, vse ok, pri večini?

Nekategorizirano

🙂 https://www.anecdotalsmovie.com/ 🙂 US of A… Ali ZDA… Ali… Kaj se dogaja v ameriški vojski. Noro.  https://rumble.com/v2008nn-hes-exposing-the-truth-of-the-vaccine-mandates-for-the-military-with-john-b.html Jutri velja iti v KITAJSKO restavracijo. Na račko. Švicarski odvetnik toži odgovorne za koronsko cepilno politikohttps://www.bitchute.com/video/Ejo7U60f1Uon/http://coronacases.wiki/index.php/wiki/swissmedic-mrna-injury-case/ Guverner Floride predlaga preiskavo za napačne odločitve v zvezi s koronskimi cepivi https://www.theguardian.com/us-news/2022/dec/13/ron-desantis-grand-jury-investigation-covid-vaccines-florida Medtem pa povsem pričakovana in predvidljiva novica o tem,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni