Miokarditis – še vedno in spet

Nekategorizirano

Mag. Vladimir Pirnat Ameriška akademija za znanost je potrdila, da mRNA cepiva zoper covid-19 povzročajo miokarditis Spoštovana predsednica Zdravniške zbornice ZZS prof.dr. Bojana Beovič, dr.med. Predlagam, da opozorite vse slovenske zdravnice in zdravnike na porast nevarnega vnetja srčne mišice pri cepljenih zoper Covid-19. Prof. dr.  Sucharid Bhakdi v videu v priponki navaja: 1./US National Academy...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni