Mirno na dopust. Plandemije je konec. CO2 je kriv za vremenske ujme. Cepiva so varna in učinkovita. Presežne smrti ni. Bolezenskih agonij ni. Zdravnice bijejo bitke z nosečnicami. Kolesarji so javna last. PV ni sam. Digitalizacija bo. Motor PRS pa dobro dela. Dončič zadeva trojke. In sodišča … so. (Ne?)


Genialni Ted Nugent:https://rumble.com/v31mcia-rock-legend-ted-nugents-2021-clip-resurfaces-speaks-sheep-in-message-to-vac.html Pravi rocker: https://youtu.be/Ea9Nm7g5pfQ?si=4aAo3uc5zxVv6YWo Popolnoma prodane duše, The Rolling Stones. https://www.youtube.com/watch?v=C78L7EfOo3Q Pfizer se je v začetku februarja 2021 odrekel trgu 1,4 milijarde, ker so Indijci terjali, da sami preverijo varnost in učinkovitost. https://www.reuters.com/world/india/exclusive-pfizer-withdraws-application-emergency-use-its-covid-19-vaccine-india-2021-02-05/ “Pfizer Inc (PFE.N) said on Friday it had withdrawn an application for emergency-use authorisation of its COVID-19 vaccine in India,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni