Misleči človek – politična žival


Prof. dr. Tonči Kuzmanić (1956–2021) je bil eden izmed ustanoviteljev Mirovnega inštituta, raziskovalec, politolog in profesor sociologije. Zven njegovega glasu je name deloval pomirjujoče. Tudi kadar je bil izzivalno vznemirljiv, včasih pa vabljivo navihan. Ko je Tonči spregovoril, je vselej odražal zavidljivo intelektualno in miselno suverenost. Ni potreboval posebnega razloga, da se mu je na...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni