MNENJA IN STALIŠČA O USTAVNOPRAVNIH VPRAŠANJIH


Ne bom zapisal in tudi ne mislim, da je mnenje mojega spoštovanega in cenjenega kolega prof. dr. Avblja o 39. členu ZNB in veljavnem Odloku Vlade RS “zmotno.” S to besedo ne označujem mnenj in stališč svojih najbližjih ustavnopravnih kolegov, univerzitetnih učiteljev ustavnega prava. Je pa njegovo mnenje drugačno od mojega. V pomembnem oziru zelo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni