Mnogi delodajalci še naprej grobo kršijo pravico delavcev do pogodbe o delu – teoretična in sodna razlaga pravice


Pri svojem delu se prepogosto srečujem s primeri, ko delodajalci očitno in grobo kršijo zakonsko pravico delavk in delavcev do POGODBE O DELU. Zato ta element delovnega prava ponovno pojasnjujem. Sodna zaščita pravice do pogodbe o delu in sklenitve delovnega razmerja Daljnega oktobra 2015 sem se odločil enega od srečanj s študentkami na Pedagoški fakulteti v...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni