“Modremu” predsedniku Republike Slovenije


Sent: Thursday, October 14, 2021 6:11 PMTo: ‘[email protected]‘ <[email protected]>Subject: Urad predsednika države Spoštovani gospod Pahor! Moje spoštovanje, da ste vladi, zlasti MZ, MDDSZ, NIJZ in UPV pokazali edini način, kako  lahko postanejo njihove odločitve modre. Škoda, da te čelade niste nosili že tedaj, ko je bilo 15 smrti s covid-19, ne šele sedaj ob preko...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni