Mojca Prelesnik: »Takim poskusom posega v človekove pravice še nismo bili priča«


Vir: Svet24 Povezava: https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/614f828e52651/mojca-prelesnik-takim-poskusom-posega-v-clovekove-pravice-se-nismo-bili-prica »Da si državni sovražnik, ker opravljaš svoje delo in opozarjaš na nepravilnosti, obenem pa ves čas v pomoč ponujaš svoje znanje, je nepojmljivo,« je v pogovoru za Novice Svet24 povedala informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik. Neodvisnost nadzornih organov po njenih besedah »očitno ni pogodu oblasti, saj zoper njih svoje politike in svojih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni