Morda pa bo Slovenija vzela za himno tisto skladbo, ki pravi, da je smisel življenja ležanje na plaži in čivava na straži. Država ščiti javne uslužbence, ne pa državljanov.


Mitja Vilar Pozdrav. Dr. Golob prodaja profesionalnost, NIJZ ima že dolgo izključen telefon. Torej na telefonskih številkah ima odzivnik, da jim ni potrebno odgovarjat na klice tistih, ki plačujejo NIJZ. V času epidemije, ko je šlo vse na telefonske linije, lahko preverite, koliko njih in kadrov za sprejem klicov  so uvedle slovenske bolnice. Vsaj za...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni