Na eni strani ljudje spijo, na drugi psihopati blestijo


To vsekakor že veste. Zato vas ne sme presenetiti, ko se depopulacija začne uradno opisovati z lepimi besedami – lepo položenimi, seveda, okoli spirale laži in prevare (“Zmanjšanje populacijo bo spremenilo svet na bolje“); https://igorchudov.substack.com/p/population-decline-will-change-the?utm_source=post-email-title&publication_id=441185&post_id=119772920&isFreemail=true&utm_medium=email Tu pa utegnejo vaši možgani zablokirati; “This evidence report reveals how the World Health Organization [WHO] and United Nations [UN]...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni