Na MZ in NIJZ še stotič nimajo nobene kovidne informacije in te zanje “ne obstajajo” – znanstvenih študij ne poznajo, ne berejo, to jih ne zanima, tudi zanje pravijo, da “ne obstajajo”; pa govorimo o TISTIH, KI REŠUJEJO ŽIVLJENJA!


V preteklih dneh sem prejemal nove odločbe MZ in NIJZ, zavrnilne, saj vztrajajo pri copy-paste odgovorih, da NIMAJO NOBENE KOVIDNE INFORMACIJE IN DA ZANJE TE “NE OBSTAJAJO.” Nimajo niti tistih informacij in zanje ne obstajajo niti tiste informacije, ki so jih prejeli po e-pošti. Informacijska pooblaščenka jim to še naprej dovoljuje. Tožb na Upravno sodišče...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni