Na NIJZ vse po starem


Zelo mi je žal, da jim IP ves ta čas tako držo in tak odnos dovoljuje. ———- Forwarded message ———Od: Dr. Andraž Teršek <[email protected]>Date: V sre., 22. mar. 2023 ob 14:06Subject: Re: delno zavrnilna odločba 090-13/2022-2To: Helena Malnar <[email protected]>Cc: info <[email protected]>, pss <[email protected]> Spoštovani,potrjujem prejem odločbe – v priponki. Zoper odločbo vlagam pritožbo. Pritožbeni razlogi:...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni