Na začetku je pričakovana laž vseh laži. Na koncu je depopulacija. Vmes pa maraton na izčrpavanje do onemoglosti.


Tole je kar posrečeno predavanje (novejše, starejši so na tem blogu – izbrano veliko): Izvirni greh ostaja nespremenjen: Vlada RS je strokovno in znanstveno popolnoma neutemeljeno, samovoljno, torej brez utemeljenih znanstvenih razlogov, že spomladi 2020, s sklepom, podzakonskim pravnim aktom, uvrstila ustvarjeni “virus Covid-19” (za katerega mnogi znanstveniki pravijo, da gre za bakterijo, ki povzroča...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni