Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano potrebuje več časa. Nič hudega, rešljivo. “Poslovne skrivnosti” so rahel problem. Nič hudega, rešljiv je.


Datum: 22. 6. 2021 Informacijski pooblaščenec po svetovalki informacijskega pooblaščenca Maji Wondra Horvat (v nadaljevanju IP) izdaja, na podlagi četrtega odstavka 99. člena Zakona o splošnem upravnem postopku (Ur. l. RS, št. 24/2006 – uradno prečiščeno besedilo, s spremembami in dopolnitvami; v nadaljevanju ZUP) v zvezi s četrtim odstavkom 27. člena Zakona o dostopu do...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni