Načrt, ki ga ni – ali “Še dobro, da res ni res.”


Ob tem lahko človek, ki premore intelekt za mišljenje in razumevanje, samo – zaskrbljeno in otožno – molči … https://mariborinfo.com/novica/lokalno/arsenovic-za-takojsnjo-uvedbo-pogoja-pc-necepljeni-ogrozajo-tudi-nas-ki-smo-cepljeni Nelogično in nerazumno? https://www.facebook.com/watch/?v=662921134703733 Barbari. Nič se niso naučili od “slovenske demokracije” – in se gredo pogovarjati, razpravljati… Grozno! Zanimivo. Proti novodobnemu neofašizmu. Hm… Jason († 12) hatte Vorerkrankungen und eine unerkannte Herz-Entzündung: „Mein Sohn starb...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni