“Najhujše hudodelstvo vseh časov, katerega posledice bodo padale iz omar še desetletja”


“2021 in 2022 je bilo nad slovenskim narodom storjeno najhujše vojno hudodelstvo vseh časov, katerega posledice bodo padale iz omar še desetletja. In ni se zgodilo samo od sebe, storili so ga neverjetni psihopati brez vsakega etičnega kompasa, ki imajo imena in priimke.” Analiziral: T.T. “mRNA: Vaccine or Gene Therapy? The Safety Regulatory Issueshttps://www.mdpi.com/1422-0067/24/13/10514 mRNA...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni