Najprej bi javnost morala izvedeti in dojeti TO


Tematika in dejstva, primerna za naslovitev javnosti v medijih, v kaki oddaji, na primer v Areni. GROZLJIVKA KOVIDNIH CEPIV Avtor: T.T., raziskovalec, mislec, znalec, zame genij Prvič. 12. januarja letos je bila posthumno objavljena recenzirana znanstvena študija Nobelovega nagrajenca Luc Montagnierja, odkritelja virusa HIV. Študija opisuje tesno časovno soslednost in verjetnost vzročno-posledične povezave med cepljenjem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni