Namesto ZZS


En video o tem, da ni bilo treba nikomur umreti. https://www.youtube.com/watch?v=NZhzWzoPB3M Drug video o tem, da so jih namenoma pustili umreti – ali usmrtili.https://www.youtube.com/watch?v=GEwktv-AGEw — Pa še dve študiji https://palexander.substack.com/p/lung-fibrosis-and-covid-mrna-gene https://twitter.com/ScienceWDrDoug/status/1618098168763420673 Za današnji konec pa velike ideje največjih ljudi: https://igorchudov.substack.com/p/the-un-discusses-darkening-the-skies?utm_source=post-email-title&publication_id=441185&post_id=105732252&isFreemail=true&utm_medium=email

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni