Naporno iskanje geneze vseh problemov… /+/ Kar je bilo na poti je pospešeno na poti!


… In kje tiči geneza vseh problemov? Samo primer dajeva. “Naši izdelki so dokazano učinkoviti.” Pa so res?https://n1info.si/poglobljeno/nasi-izdelki-so-dokazano-ucinkoviti-pa-so-res/ Isti “novinar”, ki to seveda ni:  mRNA cepiva – najboljša stvar, ki je izšla iz pandemijehttps://n1info.si/poglobljeno/mrna-cepiva-najboljsa-stvar-ki-je-izsla-iz-pandemije/ Diplomiral pa je na FDV. Vse težje je razlikovati med popolnimi idioti in ljudmi, ki so poosebljeno Zlo. A tu gre...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni