NE ‘PRIČAKUJMO’ GA, NE ‘UPAJMO’ NANJ, Z A H T E V A J M O PRAVNO IN SODNO PRESOJO, Z A H T E V A J M O PRAVNI IN SODNI EPILOG!


Ne smemo pozabiti, tudi ne smemo oprostiti, da noben slovenski medij še vedno ne želi RAZKRITI, kaj točno piše v zapisnikih sej strokovne komisije in v ločenih mnenjih!Vsi imajo to gradivo. Če ga niso dobili prej, so ga dobili od mene. Sam pa sem ga dobil od uspešnega in uglednega odvetnika, ki je gradivo dobil...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni