Ne zlivajte vode na miroljubne in upravičeno besne, izmučeno besne in legitimno več-kot-le-zelo zaskrbljene, prestrašene, izčrpane, negotove, poniževane ljudi. Ne pretepajte ljudi, ne streljajte v ljudi, s čemerkoli, ne “solzite” ljudstva. Ne odplakujte ljudstva z ulic in cest. Odplaknite laži, prevare, manipulacije, skrivanje, trpinčenje, poniževanje, poneumljanje, zasužnjevanje … , zaradi zločinske ravnodušnosti, ignorance in brezbrižnosti ‘odločevalcev’ nastale in okrepljene bolezni in predčasno priklicane smrti ljudi. Odplaknite Nasilje, ki ga nad ljudmi izvajajo antipolitiki, njihovi oprode, hlapci, dekle in sprevrženo žalostne osebnostne resnice preštevnih “wannabe” ‘Gospodarjev’ planeta … Odplaknite bolezen.


PZZT. Kdo je Steve Baker? https://members.parliament.uk/member/4064/contact Je gospod poslanec preveč “kontroverzen”, da bi mu prisluhnili? Morda. Da, Nebo, vemo, razumemo – DA SO TLA BLIŽJE OD NEBA. “Oprostite, khm, ampak…, prosim?“ https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/poglejte-kako-se-je-na-odlocitev-vlade-odzval-mario-fafangel/ Oprostite mi, mislim in želim dobro, prizanesljivo razumem, se trudim za to …, a odziv, četudi pove veliko, bi lahko bil konkretnejši –...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni