Ne zlivajte vode na miroljubne in upravičeno besne, izmučeno besne in legitimno več-kot-le-zelo zaskrbljene, prestrašene, izčrpane, negotove, poniževane ljudi. Ne pretepajte ljudi, ne streljajte v ljudi, s čemerkoli, ne “solzite” ljudstva. Ne odplakujte ljudstva z ulic in cest. Odplaknite laži, prevare, manipulacije, skrivanje, trpinčenje, poniževanje, poneumljanje, zasužnjevanje … , zaradi zločinske ravnodušnosti, ignorance in brezbrižnosti ‘odločevalcev’ nastale in okrepljene bolezni in predčasno priklicane smrti ljudi. Odplaknite Nasilje, ki ga nad ljudmi izvajajo antipolitiki, njihovi oprode, hlapci, dekle in sprevrženo žalostne osebnostne resnice preštevnih “wannabe” ‘Gospodarjev’ planeta … Odplaknite bolezen.


PZZT. Kdo je Steve Baker? https://members.parliament.uk/member/4064/contact Je gospod poslanec preveč “kontroverzen”, da bi mu prisluhnili? Morda. Da, Nebo, vemo, razumemo – DA SO TLA BLIŽJE OD NEBA. “Oprostite, khm, ampak…, prosim?“ https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/poglejte-kako-se-je-na-odlocitev-vlade-odzval-mario-fafangel/ Oprostite mi, mislim in želim dobro, prizanesljivo razumem, se trudim za to …, a odziv, četudi pove veliko, bi lahko bil konkretnejši –...

Prijava

Za dostop do objav je potrebna prijava. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije, zato se lahko prijavijo samo že registrirani uporabniki. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom oz. e-naslovom in geslom, ki ste ga vpisali ob registraciji.

Meni