“Nenadna smrt” – Verodostojno? Koristno ali škodljivo? Morda taktični trik – in to zelo dober? Ob tem pa še druge grozote kovidnega zločina – treba je iskati, preiskati vse, VSE.


Da: “Grozljivo je slišati vsebino, kaj ti zločinski idioti počnejo. In ker vseeno niso idioti, to počnejo načrtno! S tem se že ponavljamo… Samo tako bodo dosegli NWO in »… ne boste imeli nič in boste srečni!«. Če se ne bomo na nek »miroljuben« (zato, da nas ne bodo še fizično agresivno napadli) uprli, bodo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni