Ni za slabe želodce. Predvsem pa ne za … No.


Analiza kovidnih cepiv: https://www.facebook.com/esmeralda.vidmar/videos/350772278034972 Najdete tudi na Rumble. https://rumble.com/search/all?q=loretta%20bolgan BREAKING Publication: COVID-19 Vaccines: A Risk Factor for Cerebral Thrombotic Syndromes https://petermcculloughmd.substack.com/p/breaking-publication-covid-19-vaccines?utm_source=post-email-title&publication_id=1119676&post_id=145796156&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&triedRedirect=true&utm_medium=email We Now Have Proof The COVID Vaccines Damage Cognition Examining the causes and treatments of the common neurological injuries caused by vaccination https://www.midwesterndoctor.com/p/we-now-have-proof-the-covid-vaccines?utm_source=post-email-title&publication_id=748806&post_id=145790424&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=kabvt&triedRedirect=true&utm_medium=email Prijatelj pa je utemeljeno zapisal: Ko ti avtorji Kmetije in Sanjskega...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni