Nimamo samo problema, ki se mu reče Astra Zeneca


Španska zunanja ministrica je na dolgo in široko razložila svoja stališča glede epidemije. Jaz jih bom na kratko. Ključen problem stanja je v tem, da ga predsedniki vlad ne znajo pravilno obravnavati. Da niso sposobni pravilne diagnoze ter da je zdravstveni del, ki na postopke ključno vpliva, samozadosten in funkcionalno nepismen. Dam primera: g. Gantar...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni