No to pa je zgledno, vzorno inšpektorsko delo!


Kot kritiziram in ostro kritiziram, kadar imam za to zelo dober razlog, tako hvalim, kadar imam za to dober razlog. REPUBLIKA SLOVENIJA Ministrstvo za javno upravo Inšpektorat za javni SEKTOR Tržaška 21, 1000 Ljubljana Številka:                0610-343/2023/4 Datum:                  11. 7. 2023 Spoštovani, obveščam vas, da smo prejeli izvod pisanja dr. Andraža Terška, glede reševanja...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni