Novela ZNB-C in karantena


Novela ZNB-C uvaja spremenjen ukrep karantene, predviden za vse bolezni, za katere se minister za zdravje, torej vlada, bolje dnevna politika, še bolje gola oblast, tako odloči. Ukrep bo politična odločitev, ne strokovna. Gre za učbeniški primer politične samovolje in arbitrarnosti, ki po definiciji pomeni potezo tiranije. Z nujnim poudarkom, da pri tem sploh ne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni