O državi, ki ji je očitno vse manj mar za ljudi


S hrbtom silovito potisnjen ob zid, z očmi in obrazom obrnjen proti slovenskemu vsakdanu, se sprašuješ, kaj, kako in kdaj storiti? Vsakodnevno sprejemam sporočila in e-pošto. Sporočila in elektronska pisma odražajo predvsem hude stiske ljudi. Njihovo negotovost, zmedenost, strah, marsikdaj obup, celo agonijo. Bolečino. Krivico. Zapostavljenost. Odrivanje vstran. Celo pozabo. Od države. Včasih ob tem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni