O NAS, MAMAH IN OČETIH IN DEDKIH, FUZBAL NAVIJAČIH, IN SVETU, KI GA NE ŽIVIMO KOT NEMI OPAZOVALCI, DA BI SE SMELI NAD NJIM ZGRAŽAT, KAKOR DA NIMAMO NIČ Z NJIM. KER TA SVET, TO SMO MI.

Nekategorizirano

Avtor: Gregor Zalokar Vsaj enega dela te zgodbe ne boste razumeli, če niste iz vzhodne Štajerske. Če vas ni oče pri petih letih prvič odpeljal v Ljudski vrt. Mene je. Da ne bo dvoma: tudi v Mariboru in okolici smo si, kakor povsod, različni v vsem, in tudi špetiramo se kakor povsod, le da se...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni