O ODDAJI “PREMAGAJMO COVID” – RTV SLO 1.


— Naključno sem vklopil RTV SLO 1. Ni mi bilo žal. Zelo primerno izvedena oddaja. Brez pozornosti in položaja nevrednih političnih funkcionarjev, brez strašenja, groženj in obsojanja, strokovno. Tako bi moralo biti od marca 2020. In tako bi moralo ostati. Morda bo RTV SLO spremenila preveč in predolge mesece trajajočo ponesrečeno politiko/prakso prej, kot jo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni