O protiustavnosti Odloka o preklicu epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (ali “Ne igraj se z ognjem, part II” ali “Kje je tu logika?”


Op. A.T. 1: to besedilo je bilo spisano na temelju pobude za presojo ustavnosti, ki jo je spisal nekdanji ustavnih sodnik mag. Matevž Krivic. Op. A.T. 2: to besedilo je bilo spisano z namenom objave v strokovni reviji Pravna praksa, a je prevladala odločitev, da se ga ne objavi in se tako izogne morebitnemu vtisu,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni