O tem, koliko “vatov” zmore birokratska nadneumnost


Navzgor sem preveč stal in pregloboko dihal, navzdol pa sem se po skorajšnjem brutalnem padcu spet pretirano bal. Na kolesu, seveda. Takšna obdobja je najbolje čim hitreje pozabiti. A v to usmerjena hitrost pozabe ni vselej uspešen projekt. Zato je razveseljivo, da včasih zadošča že preusmeritev pozornosti. In prav pri tem mi je takrat asistiral...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni