Ob VETU Državnega sveta RS na ZNB-D


Z Borisom Popovičem, svetnikom DS, sva uspela izposlovati VETO Državnega sveta na ZNB-D. – https://www.24ur.com/novice/korona/znb.html Zdaj pa ne vem, ali naj kaj napišem vsem … (vstavi samostalnik) , ki nekaj pisarijo o povezavi tega DEJSTVA z možnostjo referenduma, ali naj ne napišem tem … (vstavi samostalnik) ničesar. Verjetno bi bilo brezveze. Ker od vseh …...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni